Σύστημα Διαχείρισης περιεχομένου

Λύσεις για τη διαχείριση του Online περιεχομένου που προσφέρουν ευελιξία στην οργάνωση και παραμετροποίηση μιας σελίδας, χωρίς να είναι απαραίτητη η γνώση προγραμματιστικών γλωσσών ή Web Design. Σημαντικότερο, παρέχουμε λύσεις για την επιχείρηση σας με κόστος μικρότερο του ανταγωνισμού.

Με εμάς θα αποκτήσετε ένα ευέλικτο εργαλείο για τη δημιουργία Projects όπως ένα εμπορικό site, το εσωτερικό δίκτυο της επιχείρησης σας, το Online Portal σας και όποια άλλη εφαρμογή επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες σας και να παρουσίασουμε τις υπηρεσίες μας.

Web & Graphics Design

Σχεδιάζουμε μοναδικές ιστοσελίδες που είναι εύκολες στη χρήση, φιλικές προς τις κινητές συσκευές και βελτιστοποιημένες για τις μηχανές αναζήτησης.

Επεκτείνετε την επιχείρηση σας και αυξήστε πωλήσεις με μια προσιτή οικονομικά ιστοσελίδα που χτίζεται με το κορυφαίο Σύστημα Διαχείρισης Online περιεχομένου (CMS) και λάβετε 1 χρόνο δωρεάν φιλοξενία.

Φιλικό για τις κινητές συσκευές και τα Social Media

  • Ιστοσελίδα φτιαγμένη στα μέτρα σας
  • Πλήρης λειτουργικότητα
  • Φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης
  • Εύκολη στη χρήση διαχείριση
  • Πίνακας Διαχείρισης
  • Φιλοξενία στους servers μας στην Κύπρο

Η δημιουργία θεμάτων είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη με πίνακα διαχείρισης, χρώματα και γραμματοσειρές, κεφαλίδες και πίνακες περιεχομένων, υποσέλιδα κλπ. που επιτρέπουν να δημιουργήσετε θέματα κοντά στις ανάγκες σας.
Πλήρως responsive ώστε να δείχνει πάντα τέλειο ανεξαρτήτως αν η συσκευή προβολής είναι υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο ή tablet.
Είναι συμβατό με όλους τους Browsers: IE9, IE10, IE11, Firefox, Safari, Opera, Chrome, Edge
Φιλικό στη χρήση

Σχεδιασμένο ώστε να είναι εύκολο για όλους τους χρήστες να διαχειριστούν τη σελίδα τους. Οδηγοί, εικονίδια βοήθειας και ένα ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον χρήσης για τη μέγιστη ευκολία.
Πλούσια Χαρακτηριστικά

Φορτωμένο με ποικιλία εργαλείων για τη μέγιστη λειτουργικότητα. Φιλοξενία σελίδας, σχεδιασμός, περιεχόμενο, ασφάλεια και επιλογές για τα μέλη εύκολα διαχειρίσιμα μέσω των εργαλείων.
Απευθυνθείτε σε κάθε κοινό

Περιλαμβάνει ένα πολύγλωσσο εργαλείο που επιτρέπει στους διαχειριστές να μεταφράσουν εύκολα και γρήγορα το περιεχόμενο που επιθυμούν.
Επεκτάσιμο

Ικανό να δημιουργήσει το πιο σύνθετο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου χάρη στα ενσωματωμένα του εργαλεία, ενώ οι επιλογές παραμετροποίησης και λειτουργικότητας είναι απεριόριστες.
Σχεδιασμένο για τους χρήστες

Απευθύνεται σε καθημερινούς ανθρώπους, όπως εκείνοι που διατηρούν ιστοσελίδες για τα χόμπι τους.
Σχεδιασμένο για πρόσθετα

Το CMS μας έχει δομή που υποστηρίζει πρόσθετα, άρα είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο με πρόσθετα που δημιουργούμε εμείς για εσάς.