About Us

Υλοποιούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την ιδέα, να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανθρώπων που έχει την δυνατότητα να αναλάβει όλες τις δραστηριότητες υποστήριξης μιας επιχείρησης στο χώρο του Fitness, που βρίσκεται είτε στο ξεκίνημά της είτε στην εξέλιξή της.

Οι δραστηριότητές μας επικεντρώνονται στο να αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες κάθε επιχειρήσης και να την καθοδηγούμε στο δρόμο της ανάπτυξης

Με γνώμονα τις γνώσεις μας, την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας εξασφαλίζουμε  υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και άριστη συνεργασία με αυτούς που μας επιλέγουν. Αξιολογούμε και μετράμε την επιτυχία μας μέσα από την επίτευξη των στόχων κάθε επιχείρησης που αναλαμβάνουμε.

Τι κάνουμε

“Το επιχειρηματικό μας μοντέλο προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό. Βοηθάμε επιχειρήσεις να γίνουν περισσότερο αποδοτικές και αποτελεσματικές επεκτείνοντας παράλληλα τις δραστηριότητες τους.

Μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων μας αφοσιωνόμαστε πλήρως στις ανάγκες σας από την πρώτη στιγμή. Με αυτό τον τρόπο βελτιστοποιούμε την απόδοση της επιχείρησης σας ενώ αξιοποιούνται ποιοτικά ο χρόνος και οι εγκαταστάσεις σας.

Διασφαλίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και την απόλυτη εχεμύθεια.

Οι ανάγκες σας είναι η προτεραιότητα μας.”

Η ομάδα της FITBIZ

Γιατί να μας επιλέξετε
 • Πολυετής εμπειρία στο Fitness
 • Στρατηγικές Συνεργασίες
 • Εξειδικευμένη Ομάδα
 • Εμπιστοσύνη και εχεμύθεια
 • Συνεχής ΥποστήριξηΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ


 • Η FITBIZ με βοήθησε να πάω ένα βήμα παραπέρα,να υλοποιήσω τους στόχους μου και προπαντός μου έδωσε δύναμη για να μην απογοητεύομαι.Υπάρχει συνέπεια,οργάνωση,τάξη, και μια ομάδα ανθρώπων που δουλεύει για εσένα και την επιχείρηση σου,με απόλυτη εχεμύθεια και επαγγελματισμό. Σας ευχαριστούμε και προχωράμε!

  Γεωργία Ζερβού 
  Ιδιοκτήτρια – Ocean Fitness Center - Ρέθυμνο Κρήτης - www.oceanfitnesscenter.gr
 • Ονομάζομαι Ηρακλής Σκουλούδης, ζω στο Ρέθυμνο Κρήτης και βρίσκομαι στο χώρο του Fitness 18 χρόνια διατηρώντας το δικό μου γυμναστήριο Όλα αυτά τα χρόνια οι δυσκολίες υπήρξαν αρκετές και κορυφώθηκαν τα τελευταία χρόνια υπό τις νέες οικονομικές συνθήκες στη χώρα.Τότε ελήφθη και η απόφαση να αλλάξει κάτι στην επιχείρηση και προ 4 μηνών ένα μεγάλο επενδυτικό βήμα,συνοδεύτηκε από τη συνεργασία με τον Νεόφυτο Ιωάννου και τη FITBIZ.Έκτοτε, υπό την συμβουλευτική καθοδήγηση,την οικονομική οργάνωση και τις νέες πολιτικές που εφαρμόστηκαν (και είναι ακόμα υπό εξέλιξη),η επιχείρηση ατενίζει πιο αισιόδοξα το μέλλον και δουλεύει με στόχους και πλάνο,γεγονός που το οφείλει στη FITBIZκαι προσωπικά στο Νεόφυτο Ιωάννου.

  Ηρακλής Σκουλούδης 
  Ιδιοκτήτης – Physical Alterlife Gym - Ρέθυμνο Κρήτης - www.physicalfit.gr
 • Η εκπαίδευση πωλήσεων που παρακολουθήσαμε με τον Κύριο Νεόφυτο Ιωάννου, ήταν πλήρως εναρμονισμένη με τις ανάγκες του γυμναστηρίου σε μια δύσκολη εποχή όπως αυτή που ζούμε.Ευχαριστούμε πολύ για την διαλλακτικότητα και την αμεσότητα του εισηγητή σε όλα τα θέματα που μπορεί να εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της, καθώς και για την ευχάριστη παρουσία του και τις γνώσεις τις οποίες μοιράστηκε μαζί μας.Συνιστούμε ανεπιφύλακτα την συγκεκριμένη εκπαίδευση σε μονάδες Fitness, γυμναστήρια και clubs, καθώς με την καθοδήγηση του ομιλητή μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις επιχειρήσεις που αντιστέκονται στην κρίση της εποχής!

  Βασίλης Τριγώνης 
  Ιδιοκτήτης – Gymnasium - Ηράκλειο Κρήτης - www.gymn.gr
 • Η συνεργασία μου με την FITBIZ ξεκίνησε τον Μάιο του 2016.Στο σύνολο της είναι μια πολύ θετική συνεργασία,καθώς η άποψη μου είναι πως έχω να κάνω με μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι είναι πρόθυμοι, απόλυτα συνεργάσιμοι και τίμιοι.

  Αλεξάνδρα Δημητρίου 
  Ιδιοκτήτρια – Yoga Artemis Vitality - Αρτέμιδα Αττικής - www.yoga-artemis-vitality.com